weekly25

Al leerling? Log hier in!

Huishoudschool.nl is een vrolijke community. Over schoonmaken en opruimen maar vooral over het creëren van een gezond thuis. Door minder schoonmaakmiddelen te gebruiken, minder afval te produceren en meer geld én meer vrije tijd over te houden. Door middel van een handig jaarplan, nuttige cursussen en toepasbare tips maken de leerlingen van directrice Kaat Mossel in no-time korte metten met chaos. Goed voor jou, goed voor je gezin en ook beter voor het milieu.

Dit biedt Kaat met Huishoudschool gratis aan jou aan
Huishoudschool Weekly
Geen school zonder schoolkrant. Elke week vaste rubrieken als het huishoudrooster, menusuggesties, columns en allerlei artikelen op het gebied van huishoudkunde. Ohja, en maatschappijleer natuurlijk...

Schrijf jij je niet in maar wil je wel op de hoogte blijven en meedoen met de basis? Dan nodigt de directrice je van harte uit op Facebook.

Wil je meer? Kies dan voor één van de online studies van Huishoudschool

Jaarplan via Kaats online programma
Stap voor stap laat Kaat je kennismaken met het huishoudschema. Je krijgt uitleg over het opbouwen van routines, het opstarten en afsluiten van je dag zonder stress, het bijhouden van je huishouden en vooral hoe je korte metten maakt met chaos met zo min mogelijk inzet en een zo'n groot mogelijk resultaat. Het plan loopt als rode draad door je jaar met Kaat heen.
Leuk extraatje? Je kunt Kaat direct WhatsAppen als je een vraag hebt, tegen een schoonmaakprobleem aanloopt of gewoon een schop onder je kont nodig hebt. Je hoeft er maar om te vragen.

Studentenportaal via de website
Jaarplan-studenten hebben toegang tot handige uitprintbare lijstjes, leuke kaartjes en extra voordeeltjes. Maar ook andere artikelen, invullingen voor jouw HuishoudMap en nog heel veel meer.

Diverse studies
Huishoudschool heeft ook opruimmissies voor je, papierchallenges en boostworkshops. Fianciële oppepweken en uit-het-slop kickstarters. Het aanbod breidt regelmatig uit.

jaarplan

tantekaat

bezemwerpen.jpg

blijmetkaatdootjebuttoncursusbuttongroot