Afbeelding contactpersoon
Adres:
Esdoorngaard 19
Boxtel
Noord-Brabant
5283 EV
Mobiel:
06 107 59 707
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige gegevens:

Directrice Kaat Mossel runt Huishoudschool met strakke hand. Streng maar rechtvaardig geeft ze  die zachte schop onder de kont zodat mensen aan de slag gaan en korte metten maken met chaos!

Huishoudschool zorgt ervoor dat het hoofdvak schoonmaken & opruimen geen geheimen meer voor de lezers kent. In de wekelijkse Schoolkrant Weekly staat Kaats huishoudschema beschreven, inclusief tips, truuks, nuttige weetjes en handige producten. Plus elke week een boost om de moed erin te houden. Maar ook koken, tuinieren en klussen komen aan bod.

En met het tweede hoofdvak maatschappijleer zijn er artikelen over o.a. timemanagement, gezondheid maar ook over de administratie, balans en gezin.

 

Huishoudschool is een no-nonsense methode om je huishouden op te pakken. Met minder schoonmaakmiddelen en minder afval en met méér vrije tijd en meer geld in de portemonnee. Maar is vooral ook een belofte voor een stressloze toekomst die goed is voor jezelf, je gezin en het milieu.

 

Pers en zakelijke geïnteresseerden kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ingeschreven bij de KvK met nummer 17205215

zwabber.jpg

 

 

 

 

tantekaat

 

blijmetkaatdootjebuttoncursusbuttongroot

 

Twitter icon2           Facebook icon2           Pinterest icon2           YouTube icon2           Instagram icon2