Start een kringlooptas

Vroeger (toen de Heineken nog in gele kratten zat...) was ik een chaoot.

Ik ben eigenlijk nog altijd een chaoot. Maar door schade en schande wijs geworden kreeg ik meer grip op mijn dagelijkse doen en laten. Ik kreeg meer overzicht, een opgeruimder huis en daardoor een opgeruimder hoofd.

Eén van de regels die ik zelf strikt volgde toen ik besloot een chaosvrij leven was niets meer te laten slingeren wat onbruikbaar was geworden. Weggooien werd keer op keer gemakkelijker. Maar de zaken die nog bruikbaar waren bleven slingeren. Want weggooien was zonde.

Om het rond bijven singeren te stoppen en te voorkomen dat zaken weer in eigen kasten belandden kwam er 'de kringlooptas'. Alles wat weg kan gaat erin, wordt niet meer bekeken en kan dus ook geen kriebels meer geven in de trand van 'nou... misschien is het toch nog wel handig dus houden maar...'

En vol? Dan een ritje naar de Kringloop, omschudden en lege tas weer mee naar huis. Probeer het maar eens!

3 comments

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    siwhfvysoc
  • FTafBqjwzLWJnl

    bEIGfOLSR
  • RBnFGipVZjPvzdTW

    OBZjRXnSF

Leave a comment

Name .
.
Message .